LEGO napredna radionica je opet "IN"

Naravno, LEGO radionice su uvijek in 🙂
 
Kad tome još dodamo napredne robote, elektro motore, super interesantne vježbe – uspjeh je siguran. Kao i do sad, i ova serija radionica je potpuno besplatna i stoga vas pozivamo da se javite na vrijeme pošto je broj mjesta ograničen.
 
Imajući to u vidu, a u skladu s ciljevima našeg projekta “Dodir tehnologije” organiziramo za sve zainteresirane još jednu seriju radionica i to s počecima 21.6. i 28.6.2022. u 17 sati.
 

Što je to LEGO napredni radionica?

LEGO napredna robotika najbolje rješenje je za učenje STEM vještina. Spoj šarenih LEGO elemenata, robotskih dijelova koje je lako koristiti i intuitivnog programskog jezika baziranog na Scratchu, čine ovu radionicu neodoljivom za učenike svih razina koji se uče kritičkom razmišljanju, rješavanju kompleksnih problema i suradnji kroz razigrano učenje.
 
Od jednostavnih početaka s beskonačnim kreativnim mogućnostima, sve do istraživanja naprednog kodiranja, ova radionica pomaže učenicima prikupiti neophodne vještine 21og stoljeća uz pomoć kojih će postati inovativni umovi sutrašnjice, i sve to dok se zabavljaju!
 
Više detalja te uvjete prijave možete pronaći na našoj stranici s popisom radionica: LEGO napredna radionica
 
Galerija

Projekt je ukupno vrijedan 1.850.631,21 HRK. Projekt je sufinancirala Europska unija iz Europskog socijalnog fonda u iznosu od 1.850.631,21 HRK, a provodi se u sklopu Poziva Jačanje kapaciteta organizacija civilnoga društva za popularizaciju STEM-a objavljenog u okviru Operativnog programa Učinkoviti ljudski potencijali 2014-2020.

lenta

Sadržaj emitiranog materijala isključiva je odgovornost Udruge Gradionica.

Napišite vaše mišljenje