Održana 2. serija LEGO radionica u CeZaM-u

Održana 2. serija LEGO radionica u CeZaM-u

U Zaprešiću 27.siječnja, 4. i 5. veljače u organizaciji Gradionice i Centra za mlade u Zaprešiću (CeZaM) održale su se napredne LEGO radionice.

Ponavljajući dobitnu kombinaciju iznimno zanimljivih LEGO radionica i u ovom novom terminu, naši mladi polaznici upoznali su se s iznimno popularnim i zanimljivim programima LEGO edukacije pod nazivom WeDo2.0.

Poznato je da nastavci filmova nisu uvijek tako zanimljivi kao prvi dio, no to nije slučaj s WeDo 2.0 robotikom. WeDo 2.0 nudi veliko osvježenje u edukacijskom programu i pristupu učenju, kao i u setovima koje koristimo. Setovi su bogatiji i tehnički dorađeni. Imamo dosta novih LEGO elemenata u svim aspektima seta – strukturni, mehanički i oni kojih nam nikad nije dosta – kotači.

Hvala još jednom svim partnerima u projektu, CeZaM-u i  svim dragim klincima koji su prisustvovali radionicama.

Projekt je ukupno vrijedan 1.850.631,21 HRK. Projekt je sufinancirala Europska unija iz Europskog socijalnog fonda u iznosu od 1.850.631,21 HRK, a provodi se u sklopu Poziva Jačanje kapaciteta organizacija civilnoga društva za popularizaciju STEM-a objavljenog u okviru Operativnog programa Učinkoviti ljudski potencijali 2014-2020.

lenta

Sadržaj emitiranog materijala isključiva je odgovornost Udruge Gradionica.

Leave a Reply